Nyhedsbrev 2. – Strategisk-fysisk udviklingsplan for Orø

Videreformidling af nyhedsbrev fra Hele Landet – Sociale Arkitekter

Tak for at tage godt imod os, på vores besøg på Orø i sidste uge. Vi fik hils på og talt med mange, og skal tale med endnu flere i den kommende tid – og det glæder vi os til. I har en rigtig dejlig ø, og vi kan godt forstå, hvorfor Orø er et dejligt sted at være.

Lige en lille opdatering:
Vi er i fuld gang med at samle op på vores indtryk og vi begynder allerede nu at planlægge vores næste besøg.

Den 31. august 2023 holder vi borgermøde kl. 19-21 i forsamlingshuset. Her er alle velkomne til at deltage. Program for Borgermødet bliver lagt på de forskellige platforme senest i uge 33, så hold øje med det.

Den 1. september 2023 mødes vi med borgerpanelet kl. 15-18 i Orø Bådelaug.

På borgermødet vil vi fortælle om, hvad vi har set og hørt indtil nu, formidle resultaterne af de to spørgeskemaundersøgelser og præsentere borgerpanelet.

På det første møde med borgerpanelet, vil vi tale mere dybdegående om Orøs eksisterende kvaliteter og udfordringer.

Husk at besvare spørgeskemaundersøgelsen – det blå ”til dig der bor på Orø”. Vi har nu 85 besvarelser, men vil rigtig gerne have flere, for at så mange som muligt kan få indflydelse på udviklingsplanen. Det røde ”Velkommen til Orø” må I meget gerne bede alle turister/gæster til at besvare. Det vil være en stor hjælp hvis I vil hjælpe med at sprede ordet.

Spørgeskemaundersøgelserne løber til den 18. august 2023, herefter sammensætter vi borgerpanelet. Har du meldt dig, må du gerne sætte et midlertidigt kryds i kalenderen. Vi sender invitationer ud til Borgerpanelet senest den 24. august 2023.

Hvis I har spørgsmål, kan I altid skrive en mail til Heidi@helelandet.dk

Vi ser frem til vores næste besøg.

Hele Landet – Sociale arkitekter