Er du opdateret når kommune eller region arbejder på Orø?

Viste du, at vi allerede har et velfungerende nyhedsbrev, der i dag har rigtig mange læsere. Hvis du ikke allerede er tilmeldt dette nyhedsbrev, så kan det være en god ide at få det gjort, så du altid er korrekt informeret om kommunale eller regionale tiltag på Orø, som større anlægsarbejder, vaccinationsdage mm.

En af lokalforums opgaver er at hjælpe kommune og region med at informere, når der er tiltag der er vigtige at få ud til hele lokalområdet, som f.eks. vaccinationsdage, asfaltering, lægeordning og meget mere – ting som er vigtige, men du ikke nødvendigvis får ind i din e-Boks hverken som fastboende eller fritidshusejer.

Vi er nyhedskanal for alle de tørre nyheder i forhold til det gode lokale online medie Orøposten, der har spændende artikler om stort, småt og mennesker på Orø.

Sociale medier og opslagstavler er ikke nok
Facebook og opslagstavler kan ikke stå alene, eller gøre det som eneste kommunikationsplatforme. Der er øboere der ikke er på Facebook eller får læst på opslagstavlerne.

Derfor vil Lokalforum den kommende tid gøre en del for, at folk tilmelder sig vores nyhedsbrev, så de fremadrettet kan få nyhederne som e-mail.

Vores nyhedsbrev holder dig opdateret når Holbæk Kommune og Region Sjælland har større anlægsarbejder eller tiltag, der komme dig ved, eller berører din dagligdag.

Tilmeld dig Orø Lokalforums Nyhedsbrev og få nyt om større opgaver, som berører os alle, direkte i din indbakke

Klik Her

Nyhedsbrevet er en gratis service, der tilbydes alle fastboende, fritidshusejere eller andre med interesse for Orø.