Invitation til Borgermøde 2. om turisme på Orø

Videreformidling af information fra Hele Landet – Sociale Arkitekter

Kære alle fastboende, sommerhusejere, erhverv og andre nysgerrige sjæle på Orø

Vi takker først og fremmest for det flotte fremmøde og engagement, vi mødte på Borgermøde 1 i august.

Tiden er nu kommet til, at vi vil invitere jer til Borgermøde 2, hvor vi vil informere om de analyser, der er lavet og formålet med dem. Derudover vil vi afholde en Orø-basar med fem forskellige stationer, hvor vi bl.a. præsenterer jer for et fælles værdigrundlag for Orø, som er udarbejdet sammen med Borgerpanelet samt forslag til 5 temaer med tilhørende projektmuligheder. Ved hver station er det muligt at stille spørgsmål og bidrage med ideer og kommentarer.

Vi glæder os til at møde jer, der dukkede op sidst igen, men i lige så høj grad til at invitere nye, interesserede borgere ind i processen. Borgermødet finder sted:

Tirsdag d. 10. oktober 2023 kl. 19.00 – 21.00
Orø Kultur- og Forsamlingshus, Brøndevej 24, 4305 Orø

Vi håber, at I lyst og mulighed for at deltage i en spændende aften. For at få så mange som muligt med, må I meget gerne hjælpe os med at få spredt budskabet om, hvor og hvornår Borgermøde 2 finder sted. Så tag din nabo under armen og hjælp os med at sprede ordet!

Dørene åbnes kl. 18.45, hvor det er muligt at forsyne sig med kaffe, te, vand, sodavand mv.

Program for Borgermøde 2
19.00 Velkommen til Borgermøde 2
19.20 Hvad er der sket siden sidst?
19.35 Orøs natur og landskaber
19.50 Orø-basar
20.35 Hvad hæfter vi os ved?
20.50 Hvad sker der nu?
21.00 Tak for i aften

Tilmelding
Af hensyn til forplejning har vi brug for at få en fornemmelse af, hvor mange af jer, som har lyst til at deltage på borgermødet. Derfor er der tilmeldingsfrist S.U. søndag d. 8. oktober 2023 kl. 20.00. Tilmeldingen skal ske ved at sende en mail til emma@helelandet.dk eller sms til tlf.: +45 24 47 35 09

Vi glæder os til at se jer!

Hele Landet – Sociale Arkitekter