Nyheder og medlemskab af Orø Lokalforum

Få nyheder fra Orø Lokalforum diretke i din indboks og eller registrer dig som medlem

En af Orø Lokalforums højeste ønske er at skabe god kommunikation med ALLE på øen, også dem der ikke er på Facebook eller har svært ved at finde rundt i alle indlæggene her.

Derfor har vi udarbejdet et registreringsskema, hvor dem der ønsker det, kan få information om vores arbejde sendt til sin e-mail. Vi har informeret Orø Seniorer om muligheden og vi vil denne uge annoncere det på Brugsens opslagstavle.

Hvis du kender nogen som ikke er på Facebook, som du mener kunne have interesse i dette, må du meget gerne fortælle dem om muligheden.

På forhånd tak!

Tilmelding til nyhedsbrev
Vi har på vores hjemmeside oprettet en formular hvor du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, som vil blive udsendt ca. med 14 dages mellemrum. Her vil du få nyheder om hvad vi går og arbejder med for tiden, opdatering fra underudvalg, arbejdsgrupper m.m.

Gratis medlemsregistrering
Hvis du har lyst til at registrere dig som medlem af foreningen er du meget velkommen og det vil glæde bestyrelsen. Som gratis medlem, vil du udelukkende få mails når vi afholder arrangementer eller har information, der kan være vigtig for dig. Eksempelvis som fastboende, fritidshusejer, erhvervsdrivende, forening m.m.

For begge muligheder gælder det at:

  1. du til enhver tid kan ændre redigere/opdatere din registrering eller helt afmelde dig, via links i e-mailen fra Orø Lokalforum.
  2. dine oplysninger bliver behandlet med fortrolighed og efter gældende gdpr regler.
  3. at dine oplysninger ene og alene vil blive brugt til at sende dig information om/fra Orø Lokalforum.