Husk, stor vaccinationsdag på Orø den 22. november 2023

Læs venligst hele teksten, da der er mange vigtige informationer.

Onsdag den 22. november 2023 kommer et af Region Sjællands vaccinationshold til Orø og vaccinere mod Corona og influenza.

Vaccinationerne tilbydes alle borgere + 65 år, som bare skal møde op, uden forudgående tidsbestilling.

Vaccinationerne tilbydes også førtidspensionister og borgere der har en øget risiko for alvorlige sygdomsforløb, såsom kronisk lungesygdom, diabetes og gravide i 2. og 3. trimester m.m. Disse borgere skal udfylde en tro og love-erklæring på vacciner.dk inden de kan blive vaccineret, da de derigennem bliver tildelt vaccine. Hvis du ikke kan finde rundt på vacciner.dk, kan du få hjælp til tro og love-erklæringen, på 70 20 42 33 (hverdage 09:00 – 14:00).

Der vaccineres i tidsrummet kl. 10.15-16.30 i Orø Kultur- og Forsamlingshus, Brøndevej 24, 4305 Orø.

Lad os forsøge at mindske køen
For at gøre ventetiden så kort så muligt, har vi tilladt os at dele Orø op i to områder og vi appellere til at man så vidt muligt kommer i tidsrummet, tildelt hvert område. Dette er IKKE et krav, men en appel for at holde køen nede.

Hvis du ikke har mulighed for at komme i dit områdes tidsrum, er det ok at møde op tidligere eller senere i åbningstiden.

  • Kl. 10:15 – 13:15 Den nordlige del af Orø – fra Bybjerg/Gamløses nordlige bygrænser og nord på.
  • Kl. 13:15 – 16:30 Den sydlige del af Orø – Bybjerg, Brønde, Gamløse og syd på.

Se eventuelt kortet nedenstående.

Der vil komme ca. 14-16 vaccinemedarbejdere der både håndterer vaccination i forsamlingshuset, men også hjemmevaccination til dem der er visiteret til dette.