Skal Orø være Årets Ø 2024-2025?

Der er taget initiativ til en fælles ansøgning fra Orø og for Orø! Så Orø forhåbentligt kan komme i betragtning blandt kandidaterne til Årets Ø 2024-2025. Nedenstående er videreformidling af information fra arbejdsgruppen, der står for udarbejdelse af ansøgningen.


GI DIN MENING MED
Med kåringen af Årets Ø 2024-2025 vil Forenet Kredit, Landdistrikternes Fællesråd og Sammenslutningen af Danske Småøer hylde danske ø-samfund, der er kendetegnet ved ”Det gode liv på øen – hele året rundt”. Ansøgning skal sendes ind inden d. 9. feburar 2024.

Du kan være med at opkvalificere ansøgningen ved at svare på spørgeskemaet i dette link https://www.onlineundersoegelse.dk/s/7yasfkt

Komiteen som kårer årets ø skriver
”Vi ved, hvor vigtigt det er med aktiviteter for alle aldre hele året rundt for at sikre tilknytningen til og trivslen på øerne. Det er helt afgørende for bosætningen, hvad man gør på øerne for at sikre, at øen er attraktiv og åben hele året. Det er vigtigt for dem, der bor der – og vigtigt i arbejdet med at tiltrække nye beboere til øerne og sikre deres levedygtighed. Og så medvirker det også til at tiltrække flere gæster og turister uden for højsæsonen, som igen er med til at skabe mere liv.”

Vi forventer at spørgeskemaet kommer til at ligge i fysisk form i Brugsen så du har mulighed for at udfylde det her, hvis du hellere vil det.

Der er frist til at svare på spørgsmål frem til d. 7.1.2024.

Har du spørgsmål til arbejdsgruppen bag ansøgning så skriv på mail: oroe4305@gmail.com

Tak for din deltagelse.