Lægegruppen: Nyt om lægeskift

Opdatering 11-05-2023


En opdatering til lægegruppens skriv i går.

Vi har i dag været i kontakt med Borgerservice område samt afdelingsleder vedrørende rodet med lægeskift.

Alle medarbejdere i kommunens Borgerservice, kan fra og med i dag håndtere henvendelser fra Orø-borgere, der ønsker at fortsætte med en bestemt læge i lægehuset; Lægerne i Bysøstræde. Borgerservice vil, over de næste dage, forsøge at kontakte de borgere, der har ringet til dem og fået fejlagtig information.

Hvad gik der galt
Det var de første instrukser fra Region Sjælland til Holbæk Kommunes Borgerservice, der var forkerte.
I går henvendte Region Sjælland sig til Borgerservice administration for at formidle nye og korrekte instrukser. Borgerservice administration, har i går aftes sendt de nye retningslinjer til samtlige medarbejdere.


Oprindeligt indlæg fra 10-05-2023

Region Sjælland erkender nu, at der har været fejl i forbindelse med nye sygesikringskort.

De borgere på Orø, der fortsat ønsker at være tilsluttet Lægerne i Bysøstræde eller en bestemt læge i Bysøstræde, har fortsat mulighed for det.

Hvis du fortsat ønsker at være tilknyttet en bestemt læge i Bysøstræde eller lægehuset der, skal du inden 1. juni kontakte Borgerservice i kommunen for at få nyt sygesikringskort.

De, der ønsker at benytte satellitklinikken på Orø, skal ikke gøre noget og beholde det fremsendte sygesikringskort, hvor der som læge står Lægen på Orø.

Alle der har et sygesikringskort med Lægen på Orø har ret til at benytte lægehuset i Bysøstræde de dage, der ikke er læge på Orø.

Vi opfordrer alle til at hjælpe borgere på Orø, der har svært ved EDB og kommunikation med det offentlige, hvis de ønsker et nyt sygesikringskort.

På arbejdsgruppens vegne

Kåre Hendriksen